Julebord på Island for grupper.

Velkommen til julebord på Island.

Er det noe islendingene elsker, så er det å få gjester og stelle i stand til fest.
I november/desember dekker vi vårt bord med julemat av alle slag. Her kan du finne tradisjonell islandsk mat. Men vi har også mye mer som faller i smak hos nordmennene.

I våre dager er julebord viktig for alle bedrifter. Hvorfor ikke å gjøre som så mange andre og reis til Island på julebord.

Vi i Landsyn skreddesy et opplegg etter deres ønsker.

Julebord på Island
3 dager og 2 netter.

Spennende tur for grupper som ønsker å reise til Island. Reykjavik er hovedstaden på Island. Byen har mye spennende å by på, både et yrende nattliv og fantastiske restauranter og uteliv. Kombiner julebord med spennende utflukter ut i Islandsk natur.

Forslag til Julebord på Island.

Dag 1: Dere ankommer Keflavik flyplass på ettermiddagen.
Dere kan starte oppholdet i Island med en god middag på en av Reykjaviks flotte restauranter.
Hva med å prøve ekte tradisjonell islandsk mat, som hummersuppe eller lammefilet?

Dag 2:Om morgenen bli dere med på en tur til noen av Islands mest besøkte turistattraksjoner. Hva med en sightseeing tur i Reykjavik, utflukt til Gullfoss og Geysir, Super Jeep safari ut i Islands vakre natur, ridetur på Islandshest eller bading i den Blå Lagune. Alle utfluktene gir de besøkende en opplevelse som er noe av det mest spennende naturfenomen som Island har å tilby.
Om kvelden blir det julemiddag, både med internasjonal mat og islandske spesialiteter.
Nå skal det bli gøy !

Dag 3:Flyet går ettermiddagen så det er masse tid igjen. Dere kan starte dagen med et deilig og oppfriskende bad i den Blå Lagune. I tillegg til lagunen kan de også tilby mange SPA-behandlinger, en liten foss som gir energisk massasje, badstue, sauna og lava hule.
Etter deilig bad blir dere kjørt til flyplassen.
Hva koster Julebord på Island?
Prisen varierer etter antall reisende, avreisedato, sesong (sommer, høst, vinter) og hvor lenge i forveien dere bestiller turen.

Er det mulig med ekstra netter? Ja, Julebord på Island/ firma-tur kan også være 3 eller 4 netter.

Hvilken type hotell bruker Landsyn til sine reisende? Vi bruker mest 3 eller 4 stjernes hotell i sentrum eller i nærheten av sentrum.

Er ikke dyrere å bestille firma-tur hos Landsyn en å gjøre dette sjøl? Nei, dette er noe mange tror, men vi jobber faktisk gratis for dere, fordi vi får kommisjon av salget hos våre samarbeidspartnere. Vi er også medlemmer i RGF som trygger tilbakebetaling av reisen hvis Landsyn går konkurs.

Hva er en gruppe? En gruppe kan være forskjellige, men minimum er at 10 personer reiser sammen. Dette kan være familier, firma, vennegjeng....Her kan du lese mer omTips en venn

Golftur til Island 2016 /
NY TUR

Golfbane p� Island