Kurs og konferanse på Island

Ønsker du å gjøre noe spesielt for dine kunder eller kolleger, legg neste firma-tur /konferanser/ kurs til Island.

Vi i Landsyn skreddersy din firma-tur til Island og tilpasser turen til din bedrift. Vi vet av erfaring at alle som deltar på turen trenger inspirasjon og gode opplevelser for å få et fullkomment utbytte av oppholdet. Vi tilbyr et kvalitets konsept som inneholder flotte hotell og topp moderne møtelokaler i Reykjavik. Byens kompakte sentrum, med gangavstand til de fleste fasiliteter og lokaler turistattraksjoner gjør Reykjavik til en praktisk arrangementssted. Sprør oss om et uforpliktende tilbud til neste kurs eller konferanse.
Vi har mange fornøyde kunder som har fått en fin opplevelse på Island.

Hva koster Konferanse på Island?

Prisen varierer etter antall reisende, avreisedato, sesong (sommer, høst, vinter) og hvor lenge i forveien dere bestiller turen.

Hvilken type hotell bruker Landsyn til sine reisende? For kurs og konferanse bruke vi bare de beste og største konferanse-hotellene i Reykjavik.
Det er også mulighet for mindre konferanse-hoteller i området rundt Reykjavik.


Er ikke dyrere å bestille kurs eller konferanse hos Landsyn en å gjøre dette sjøl? Nei, dette er noe mange tror, men vi jobber faktisk gratis for dere, fordi vi får kommisjon av salget hos våre samarbeidspartnere. Vi er også medlemmer i RGF som trygger tilbakebetaling av reisen hvis Landsyn går konkurs.

Hva er en gruppe? En gruppe kan være forskjellige, men minimum er at 10 personer reiser sammen. Dette kan være familier, firma, vennegjeng....Kurs og Konferanse på Island.


I Reykjavik er det flere hoteller som tilby topp moderne fasiliteter for kurs, konferanse og møte, både for store og små grupper.
Forenkler din planlegging for din konferanse med å ta kontakt med oss.


Harpan konserthus
Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi hjelper deg med å planlegge perfekt konferanse i Reykjavik og kan tilrettelegge konferansen helt etter deres ønsker. Alt for at dine medarbeidere skal få en fullkommen opplevelse.
Vi anbefaler at vi tar et møte, for å se på deres behov, slik at vi sammen kan lage et opplegg som er helt tilrettelagt for deres krav og ønsker. Vi tilbyr også at en representant fra Landsyn kan bli med dere som deres kontaktperson og deres guide under oppholdet.

Vi i Landsyn er fra Island og er lokalkjente.
Ta kontakt med oss for et møte eller et pristilbud.
Tips en venn

Golftur til Island 2016 /
NY TUR

Golfbane p� Island