Klassisk firmatur til Island

Er sosialt samvær viktig for dine medarbeidere? Har dere lyst til å oppleve et nytt og spennende reisemål sammen? Da kan Klassisk firma tur til Island være noe for dere. På denne turen reiser dere ut i Islandsk natur, bader i Blue Lagune og ikke minst spiser god mat.

Klassisk firma tur er en av våres best solgte firmaturer.

Kontakt oss for tilbud.

Beskrivelse av Klassisk firma-tur.

3 dager og 2 netter.

Dag 1. Ankomst Keflavik flyplass, transport til hotellet via Blue Lagune med privatbuss.

Vår lokalguide møter gruppen på flyplassen.

Blue Lagune ligger i et fantastisk naturområde. Det er en nytelse bare å spasere rundt anlegget. Inne kan man nyte det varme, melkehvite, naturlig varme vannet, som har en positiv effekt på ømme muskler, på stressede kropper, og ikke minst for huden.

Turen inkluderer inngangsbillett, velkomstdrink og håndklær.

Dag 2. Golden Circle/ utflukt ut i Islandsk natur med lokalguide. Privatbuss. Varighet ca. 6 timer.

Denne populære turen går til noen av Islands mest kjente steder, som Thingvellir Nasjonalpark, hvor det Islandske parlamentet Alting ble etablert i år 930.

Turen går videre til den fantastiske fossen Gullfoss og området med de varme kildene som ligger rundt Geysir. Her kan man se Strokkur, som spruter varmt vann opp til 32 m.

Ettermiddagen på egen hånd i Reykjavik.

Om kveldet blir det matopplevelse på en av Reykjavik beste restaurant.

Dag 3. Transport med privatbuss til flyplassen.

Inkludert:

  • Transport med privatbuss fra flyplassen via Blue Lagune.

  • Inngangsbillett til BL, velkomstdrink og bruk av håndklær.

  • Overnatting i 2 netter på hotell i Reykjavik.

  • Frokost

  • Utflukt Golden Cirkel med privatbuss og lokalguide. Lunsj på utflukt.

  • 1 tre rettes middag uten drikke.

  • Transport til flyplassen med privatbuss.

  • Flybilletter t/retur.


Vi har muligheter for å sette sammen nesten enhver form for pakke. Vi i Landsyn har store kunnskaper om Island. Vi benytter kun steder hvor vi vet at servicen er bra og lever opp til de forventningene våre kunder har.

Det tar mye tid å arrangere en reise for en gruppe. Med vår kunnskap så går det mye lettere å lage den perfekte turen til Island.

Vi kan stille med en reiseleder på turen, slik at dere kan fokuserer på det faglige og sosiale- mens vi tar oss av alt det praktiske.


Spørr oss om et utforpliktene tilbud

Klassisk firmatur til Island

Ofte stilte spørsmål!
Hva koster Klassisk firma tur?
Prisen varierer etter antall reisende, avreisedato, sesong (sommer, høst, vinter) og hvor lenge i forveien dere bestiller turen.

Er det mulig med ekstra netter? Ja, Klassisk firma tur kan også være 3 eller 4 netter.

Hvilken type hotell bruker Landsyn til sine reisende? Vi bruker mest 3 eller 4 stjernes hotell i sentrum eller i nærheten av sentrum.

Er ikke dyrere å bestille firma tur hos Landsyn en å gjøre dette sjøl? Nei, dette er noe mange tror, men vi jobber faktisk gratis for dere, fordi vi får kommisjon av salget hos våre samarbeidspartnere. Vi er også medlemmer i RGF som trygger tilbakebetaling av reisen hvis Landsyn går konkurs.

Hva er en gruppe? En gruppe kan være forskjellige, men minimum er at 10 personer reiser sammen. Dette kan være familier, firma, vennegjeng....

Tips en venn

Golftur til Island 2016 /
NY TUR

Golfbane p� Island