Gruppereiser til Island

Vi i Landsyn er turopreratør lokalisert i Akershus. Vårt hovedprodukt er gruppereiser til Island. Vårt hovedmål er at våre gjesters reise skal være komplett, med innhold som skal være inspirerende og innholdsrik. Vi er kjent for å sette sammen spennende reiseopplegg der vi kombinerer reisemålet med spennene utflukter, lokal guider, hyggelige restaurantbesøk, alt for å gjøre reisen uforglemmelige.
Hvorfor skal du velge Landsyn som leverandør? Vi i Landsyn kjenner vårt land veldig godt, vi reiser flere ganger i året og sjekker hotell og andre leverandører. Vi i Landsyn er kjent for god service og vi gjør alt for at din tur til Island skal være så minnerik og uforglemmelig som mulig.

Gruppereiser for pensjonister og andre spreke mennensker !
Gruppereiser til Island er en av våre spesialiteter. Vi skreddersyr reisen etter gruppens ønske og behov. Vårt mål er kvalitet og god service.

Vi i Landsyn tilbyr gruppeturer som er skreddesydd for pensjonister til Island. Disse turene inneholder det beste av restauranter, hotell og utflukter som Island har å by på. Dere får også med en egen norsktalende guide om det er ønsket. Vi har god erfaring fra tidligere turer, og tilbyr et fult ukeprogram for at dere skal få mest ut av deres tid på Island.

Ta kontakt med oss og vi hjelper dere med å gjennomføre en vellykket gruppereise til Island.

Ta din vennegjeng eller ditt lag med på en aktiv ferie til Island!

På Island er det utallige utflukter å velge i mellom som setter adrenalinet i gang, og som får eventyrlysten til å koke over. Bli med oss på blant annet rafting, isklatring, grottevandring og snorkling i en av verdens beste dykker destioansjoner. Det finnes utallige muligheter og kombinasjoner av utflukter, og vi helper deg med å sette opp et program som hjelper dere å utnytte tiden fult ut.

Gruppereise til Island med historisk tema.
Hvorfor ikke å ta den neste historiske turen til Island.


På våre historiske turer kommer du tettere inn på selve historien bak sagaøyen Island. Øyen var vikingenes tilfluktssted. De søkte vekk fra Norge for mer enn 1000 år siden og på Island nedskrev de sin egen historie - Snorrres saga. Vi vil vise dere de hisoriske områdene, og ikke minst hvordan en ordenlig vikingfest ser ut. Så bli med tilbake i tid sammen med oss i Landsyn.

Vi arrangserer en ny tur i juni 2015 i samarbeid med en erfaren norsk reiseleder. Program er klart i slutten av september 2014. Ønsker du mer informasjon så send oss email. Turen er utsolgt. Ny tur i 2016

Gruppereiser for kor og foreninger.
Møt et nytt og spennene kor miljø. Hvorfor ikke Island neste gang?

Vi i Landsyn samarbeider med lokale korer på Island, som gjerne tar imot sine venner fra Norge. Korsamfunnet på Island er veldig stort, og i de forskjellige småbyene rundt om på sagaøyen finner du alltid et lite ellert stor kor som fyller kirkene med musikk hver søndag.
Men det er ikke bare korsamfunnet som er utbredt på Island, vi er også veldig glad i å håndarbeid og er kjente for våre lappeteknikker og stikkeferdigheter.

Ønsker du å arrangsere et kurs i strikking så er Island et flott altenartiv som destinasjon.

Gruppereise til Island for golf interesserte.
Vi har testa golfbanene på Island.


Viste du at 10% av Islands befolking spiller golf? Vi iLandsyn tilbyr golfturer til denne magiske destionasjonene. Golfbaner som er omringet av lava og vakker natur, og det å kunne spille midnattgolf høres kanskje uvirkelig ut, men på Island er dette mulig. Her kan du få oppleve den fantastiske naturen mens du nyter en runde golf.

Bli med oss på en 6 dagers golftur til Island i Juli 2015
Turen er utsolgt i 2015. Ny tur 2016

Hvorfor gruppereise til Island?

Med en kunnskapsrik guide blir turen rund på Island en helt annerledes opplevelse.


Ikke bare er bussturer en veldig sosial måte å reise på, men du får også bedre tid til å ta inn den fantastiske naturen som er rundt deg. Du har alltid med deg en guide som kjenner øyen, så hvis du lurer på noe, er det alltid noen å spørre. Bli med oss å knytte vennskap som varer livet ut, mens vi opplever den magiske Island.Tips en venn

Golftur til Island 2016 /
NY TUR

Golfbane p� Island