Familieferie på Island

Ta gjerne barna med til Island. Mange familier ønsker å reise sammen på ferie og Island er det den perfekte destinasjonen for en familieferie. Barna vil storkose seg i de varme badebassengene som finnes i Reykjavik og etter en kort kjøretur kan man oppleve den flotte naturen på Island.

For at dere skal få mest mulig ut av familieferien så har vi laget et program som passer de fleste aldergrupper. På utfluktene reiser dere i minibuss med privatsjåfør og guide som snakker skandinavisk. Vår guide tar i mot dere på flyplassen og kjører dere til overnattingsstedet. Dette gjør reisen mere fleksibel, og det er ikke lenger et tidspress for å rekke en buss. Det blir overnatting i fine nye leiligheter som ligger i sentrum av reykjavik. Leilighetene har alt som trengs for at dere kan ha en konfortabel ferie med lite stress og mye morro.

Vårt program er også lagt opp slit at dere kan legge til flere ekstra utflukter hvis dette er ønskelig.

Ta kontakt med oss for et tilbud til neste familiferie til Island.

Familieferie på Island i 6 dager og 5 netter.

Dag 1. Ankomst Keflavik flyplass.

Vår guide tar i mot dere på flyplassen og transporterer dere til Reykjavik.

Innsjekking i leiligheten.

Dag 2. Vi skal bli kjent med byen. Vår guide viser alt det beste Reykjavik har å by på. Etter 3 timer med sightseeing går turen til en av Reykjavik mange utendørs badebasseng. Her blir det godt å slappe av og kose seg.

Dag 3. Turen går ut i Islandsk natur. Vi stopper underveis og sjekker de forskjellige naturperlene som eksempel Geysir, Gullfoss og Tingvellir.

Dag 4. Reykjavik på egen hånd. Kanskje familien har lyst til å dra på Hvalsafari, eller besøke noen av de mange spennende museum i Reykjavik. Hva med å kjøpe pølser i den verdensberømte pølseboden. Er pølsene så gode som aller sier?

Dag 5. I dag skal dere ut på tur igjen og nå skal dere få oppleve et av Islands fineste naturperler.

Turen går til sør-østkysten.

Dag 6. I dag skal dere reise hjem og vi håper at dere har hatt et fint opphold på Island.Bilder fra familieferie til Island
Bilder av leiligheter vi bruker til familieferie på Island
Side 1 av 5
 
 
Side 2 av 5
 
 
Side 3 av 5
 
 
Side 4 av 5
 
 
Side 5 av 5
 
 
Hva koster familieferie på Island?

Prisen varierer etter antall reisende, avreisedato, sesong (sommer, høst, vinter) og hvor lenge i forveien dere bestiller turen.

Er det mulig med ekstra netter? Ja, familieferien kan også være 6 eller 7 netter.

Hvilken type hotell bruker Landsyn til sine reisende? Vi bruker veldig fine leiligheter som ligger i sentrum av Reykjavik.

Er ikke dyrere å bestille familieferie hos Landsyn en å gjøre dette sjøl? Nei, dette er noe mange tror, men vi jobber faktisk gratis for dere, fordi vi får kommisjon av salget hos våre samarbeidspartnere. Vi er også medlemmer i RGF som trygger tilbakebetaling av reisen hvis Landsyn går konkurs.

Hva er en gruppe? En gruppe kan være forskjellige, men minimum er at 10 personer reiser sammen. Vi tar utgangspunkt i at familien er minimum 10 personer som reiser sammen.

Ønsker dere å leie bil og reise på egen hånd? Vi har stort utvalg av kjør selv pakker. Se herTips en venn

Golftur til Island 2016 /
NY TUR

Golfbane p� Island