Aktiviteter for firmaturer på Island

Lei av tradisjonelle kurs og konferanse hoteller? Hvorfor ikke legge ditt bedrifts arrangement eller kick off til Island. Vi tilrettelegger for små og store bedrifter/ foreninger som søker noe nytt og spenne. Vi i Landsyn ønsker å tilby et stort utvalg av aktiviteter for firmaturer på Island.

Våre tembuilding og kick off aktiviteter spenner fra utendørsopplevelser til bading i det deilige Blue Lagoon. Våres aktiviteter for firmaturer til Island passer alle type grupper, både de som ønsker fart og spenning og de som ønsker kultur og litt roligere aktiviteter.

Vi sørger for et plettfritt arrangement og en minneverdig dag for kunder eller ansatte. Med et rikt utvalg av spennende aktiviteter, restaurant og kurslokaler er der bare fantasien som setter grenser for hva vi kan få til.

Her kan dere lese om noen av de mange spennende aktiviteter for firmaturer på Island.
Firehjuling eller ATV kjøring på Island. For dere som liker fart og spenning! Bli med på en spennende tur med ATV-firhjuling og kjør gjennom lavafelt , opp på fjellet og ned i dalene. Et spennende eventyr og en fantastisk måte å utforske landskapet i utkanten av Reykjavik. Dere får oppleve landskapet på helt annan måte enn om du blir med på en vanlig utflukt.

Kjøreturen går både på asfalterte veier, grusveier og på humpete stier. Du kjører selv, men der er også mulig med to på en sykkel. Den som kjører må ha førekort.

Hjelm, hansker og kjøledress får dere lånet.

Snøscootertur og Super Jeep tur på Island. Islands høyland er robust og snøfylt, men det er mulig å utforske deler av høyfjellet i en spesialutstyrt, firehjulsdrevet jeep hele året. Island byr på nye og forskjellige ting som du kan se og gjøre, uansett sesongen. Med egen driverguide får du helt annerledes opplevelser.

Golden Sirkel er en av mest klassiske utfluktene. Her får dere oppleve noen av IslAktiv ferie p� Islandands mest kjente naturperler, som området rundt Geysir der Strokkur spruter kokende vann og en av Islands mest kjente foss, Gullfoss. Nasjonalparken Thingvellir er uten tvil Islands mest berømte historiske sted.

Dere reiser til isbreen Langjøkull Denne turen kan du kombinere med forskjellige aktiviteter som eks. kjøring av snøscooter på isbreen Langjøkull. Snøscooterturer en flott måte å oppleve Islands isbreer og snødekte høyfjell på.

Snorkling i Tingvellir: Våre guider tar dere med til nasjonalparken Tingvellir, her ligger en av Islands flotteste natur som befinner seg under vann. Du får en opplæring i hva som er viktig når du skal  ut å snorkle og en innføring i hva som er spesielt for området du skal besøke.

Det krystallklare vannet i Silfra gjør at sollyset stikker et godt stykke ned under overflaten, og får frem de flotte fargene undervann snaturen har å by på. Rolige bevegelser over sprekken som deler de to kontinentplatene mellom Europa og Amerika gjør at du føler deg i ett med naturen. Snorkling er en spennende og morsom opplevelse som passer for alle.

Grottetur på Island: Vi tar deg med til Islands mest spektakulære lavakratere og huler.
Vi går inn i grottene, og du vil se og oppleve helt spesielle utforminger av lavaformasjoner med sp esielle fargekombinasjoner. Dette vakre, naturlige fenomenet ble til når lavastrømmer stivnet på overflaten, og den flytende varme lavaen fant sine egne veier på undersiden. Du vil også finne naturlige tunneller og steinformasjonen du aldri har sett maken til. Dette er en opplevelse du garantert kommer til å huske, og du får en ubeskrivelig reise inn i den underjordiske delen av Island.
Vi har også:
Ridning på Islandshest. Hva er bedre enn å oppleve den islandske naturen på hesterygg? Selv om Islandshester er mindre enn fleste andre hesteraser, så tar du feil om du omtaler dem som ponnier. Med to ekstra gangarter er det spesielt å ri på en islandshest.
 Elverafting for dem som ikke er redde for litt isbrevann, har Island noen flotte elver for rafting. Noen steder kan du også hoppe i strykene hvis båten i seg selv ikke er spennende nok.
Isklatring. Isbreer endrer seg raskt, med kontinuerlig smelting og forflytting. Men det er alltid mulig å finne en loddrett isvegg, og guidede turer tilbys hele året for alle ferdighetsnivåer.

Tips en venn

Golftur til Island 2016 /
NY TUR

Golfbane p� Island