Landsyn er spesialist på reiser til Island.

Landsyn er en turoperatør lokalisert i Akershus. Vårt hovedprodukt er skreddersydde reiser til Island for grupper i alle størrelser, enten det er lag & foreninger, næringslivet, eller vennegjenger. Vi er også spesialister på temareiser til Island - Se våre spennende forslag om gruppereiser,firmaturer, Super Jeep turer, kurs og konferanse.

Vårt hovedområde er Island og vårt hovedmål er at våre kunders reise til Island, skal være komplett, med innhold som skal være inspirerende og innholdsrikt. Vi er kjent for å sette sammen spennende reiseopplegg der vi kombinerer reisemålet med spennende utflukter, lokale guider, hyggelige restaurantbesøk, overraskende opplevelser, alt for å gjøre reisen uforglemmelig. Vårt mål er å gi våre kunder personlig service.

Deres Islands tur starter hos Landsyn.

Landsyn AS er et norsk firma og er medlem i Reisegarantifondet, det betyr at hvis du kjøper en pakkereise av oss er du beskyttet av Reisegarantiloven.

Landsyn" betyr det samme på islandsk og norsk, du ser i land når du kommer fra havet

Vi i Landsyn vil gjerne at dere blir litt bedre kjent med oss. Vi er en familie på 4 som jobber her i Landsyn. Familien kommer opprinnelig fra sør-østkysten, området rundt Vatnajøkull på Island men vi har nå bodd her i Norge i 15 år.
Dette gir oss en fordel ettersom vi kjenner vårt hjemland ut og inn og kan derfor kalle oss for spesialister på reiser til Island og vi ønsker å presentere Island på den beste siden og den siden vi kjenner Island fra, og vil gjøre alt for at din tur til Island skal bli så minnerik og uforglemmelig som mulig.

Hovedansvaret har selveier Birna Ingolfsdottir:
"Det er jeg som har det daglige ansvaret for firmaet. Jeg har utdanning innen kontor og handel, og har tatt utdanning i Nasjonal guide og reiseleder ved Høgskolen i Stavanger. I tillegg til familien har vi dyktige ansatte som gjerne hjelper dere med bestillingen" VI er din Islandsspesialist og vi hjelper deg gjerne med å planlegge din reise til Island.

Kontakt våre salgskonsulenter:
Birna Ingolfsdottir: post@landsyn.no