Om gruppereiser

Så hva bør man egentlig tenke på når man bestemmer seg for å ta med sine ansatte på tur eller arrangsere en gruppereise? Tid er et stikkord her. Jo bedre tid du har til å planlegge, jo mer får du for pengene dine! Ergo, turen blir mer innholdsrik og morsom for alle. Vi anbefaler også at dere tar kontakt med et eller to firmaer som er spesialister innenfor området, som oss selv. Dette kan du spare mye tid, arbeidskraft og ikke minst penger på. Det neste du burde tenke på er, hvor mye du har tenkt til å bruke på turen? Ha budsjettet klart, og ikke være redd for å si ifra til den som planlegger turen for deg. Vi skal jobbe sammen om et mål. Så kommer vi frem til det viktigste, hva ønsker du å få ut av en slik tur?Skriv noen får setninger som forteller hva du ønsker at dine ansatte snakker om når de kommer hjem fra turen, hva dere ønsker at de sitter igjen med. Syns du det blir litt mye å ordne alt dette selv så ta kontakt med oss og stol på oss, vi vil at dere får så mye ut av firmaturen som mulig uansett budsjett og vi jobber sammen mot et felles mål.
Og husk billigst er ikke alltid best, for du får det du betaler f

1 gruppe er minst 10 personer som reiser sammen.
Ved bestilling av gruppereiser trenger vi informasjon om hvem som står for turen, med fullt navn og adresse.
Vi må ha navn og mobilnummer til kontaktperson i gruppen.

Regler for fly:

Flyet kan i regle bokas ca. 10 måneder før avreise.
Priser på gruppebilletter er vanlig høgere en på enkelt flybilletter, men i gjengjeld er reglene betydelig generøsere med større fleksibilitet av betaling, navneendringen og justering i antall deltagere. Med gruppebilletter garanterer man også samme pris på flybillettene for hele gruppen.
Navneliste for fly og overnatting skal være hos Landsyn minst 35 dager før avreise.
Det er veldig viktig at navnene er korrekte. At navne er skriva på samme måte som i passet.
Det er mulig å endre på navn helt til at flybillettene er skrevet ut helt til cirka 1 måned før avreise.
Etter at flybillettene er skrevet ut er det ikke mulig å gjøre navneendringer eller mot gebyr.

Regler for overnatting:
Ved bestilling av gruppereiser må vi vite hvor mange dobbeltrom og enkeltrom gruppen trenger.
Det er tillegg for enkeltrom og vanlig har hotellene begrenset antall enkeltrom.
1 måned før avreise må vi ha navneliste og deling i dobbelt og enkeltrom.


Regler for aktiviteter.

Landsyn reserverer seg retten til å endre reiserute eller tidstabell, hvis dette er nødvendig i forhold til uakseptabelt vær- og veiforhold.

Vi tar ikke ansvar for utgifter eller tap i forbindelse med forsinkelser/endringer av flyavganger, skader, ødeleggelser på grunn av uaktsomhet, brann, krig eller andre uforusette hendelser som vulkanutbrudd eller streik.

Den estimerte varigheten for turene er standard varighet, men kan variere noe i forhold til vei og værforhold. Punktlighet er nøkkelen i Landsyn, men dessverre kan forsinkelser forekomme.